11 Σεπτεμβρίου, 2012

ΔΗΜ.ΑΡ: αλλαγή στο πακέτο μέτρων - να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια Παράλληλα εκφράζεται και υπέρ της συνοχής της κυβέρνησης


Εν μέσω των πιέσεων που ασκούνται στην κυβέρνηση συνεργασίας από την τρόικα, λόγω των «γκρίζων ζωνών» στο πακέτο μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ, η ΔΗΜ.ΑΡ τάσσεται υπέρ της αλλαγής του πακέτου και υπέρ της διαφύλαξης της συνοχής της κυβέρνησης.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρ.Παπαδόπουλος: «Επιβάλλεται αυτήν την ώρα της διαπραγμάτευσης, να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια».

«Aς θέσουμε και το ζήτημα της κοινωνίας στην τρόικα ότι, εκτός από τους αριθμούς, υπάρχουν και άνθρωποι, να τους εξηγήσουμε ότι αν δεν έχουμε την κοινωνία ή έστω τμήματά της μαζί μας, δε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα. Νομίζω ότι, κάποια στιγμή, θα πρέπει να το καταφέρουμε» δήλωσε.

Σε ότι αφορά τη στάση του κόμματος ανέφερε: «Πρέπει να διατηρηθεί η συνοχή της κυβέρνησης και πρέπει το πακέτο να αλλάξει. Εμείς σε αυτό το δίπτυχο κινούμαστε. Επιβάλλεται, αυτή την ώρα της διαπραγμάτευσης, να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου