21 Νοεμβρίου, 2014

Συνάντηση με τη δημοτική αρχή

Την Παρασκευή 21 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ
 των Δ.Σ των Συλλόγων του Δήμου μας  και του Δημάρχου κου Δημ.Μάρκου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ,Συμβουλίου
 παρουσία των Αντ/χων κων Αντ.Τούντα,Γ.Μπέκα,Παν.Λάμπρου,Αντ.Νομικού,Νικ.Κρόκου και  των Προέδρων των τοπικών συμβουλίων κων Π.Κατσούλη και Εμ.Κατσή.Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αίσθηση αμοιβαίας επιθυμίας για συνεργασία και κατανόηση.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν ερωτήματα   προς το Δήμαρχο( κατα κύριο λόγο) όπως π.χ ο νέος Ο.Ε.Υ .οι τοποθετήσεις υπαλλήλων,οι ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών  και πολλά άλλα,  εκφράζοντας παράλληλα και τις δικές μας απόψεις αλλά και ανησυχίες .Σε γενικές γραμμές υπήρξε ταύτιση απόψεων. Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη  συνεργασίας  και διαλόγου μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων.
Ο διάλογος και η συνεργασία  σε κλίμα εμπιστοσύνης είναι βασικός μοχλός για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών την ανάπτυξη της περιοχής και την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών.
Η δημοτική αρχή έχει στόχους και για να τους πετύχει χρειάζεται την συνεργασία των υπαλλήλων.
Οι υπάλληλοι απο τη μεριά μας έχουμε ανάγκη από κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας και θεωρούμε πως μόνο μέσα από κοινούς αγώνες μπορούμε να διατηρήσουμε το αυτοδιοίκητο των Ο.Τ.Α. και  να αντισταθούμε στην λαίλαπα που απειλεί όλα τα δημόσια αγαθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου